perjantai 22. marraskuuta 2013

Boom Kah-poika

Hämis on kova Robin-fani. Tanssii ja laulaa Robinin tahtiin innoissaan. Tykkää etenkin Boom Kah-kappaleesta. Toki Hämis fanittaa lujaa mm. Hevisaurusta, Fröbelin Palikoita, Risto Räppääjää, Cheekiä, Ipanapaa, Mimiä ja Kukua ja vaikka mitä muita. Suomiräppiä ja -poppia kuuntelee kanssa. Lastenlauluistakin innostuu. Sulassa sovussa saattaa laulaa Chisua, hämähämähäkkiä, Jukka Poikaa ja jotain kerhobiisiä. Potpurit on aikamoisia.

Hämis myös tanssii kovasti. Hyppii, tekee kuperkeikkoja, kierii ja juokseekin. Pojalla on viime aikoina riittänyt vauhtia ja energiaa tosi paljon. Jopa liiaksikin asti. Kerhosta on tullut sellaista palautetta, että Hämähäkki on todella vauhdikas. Ovat jopa sylissä rauhoitelleet. Positiiviseen sävyyn nämä jutut on kyllä kerrottu. Olenhan toki sen itsekin huomannut. Hämikseen on välillä vaikea saada otetta, kun hän on todellakin niin Hämähäkkimies, että kiipeää melkein pitkin seiniä. Siirtymätilanteet, kotoa ja kotiin lähdöt ovat erityisen vaikeita. Leikki saattaa kerhoissakin mennä ihan yli ja Hämis alkaa riehua ihan tosissaan. Painii, potkii ja pyörii. Ei oikein kuuntele. Kai sillä on joku kolmevuotis-kriisi. Vaihe.

Jutuissaan Hämähäkki on edelleen tosi hauska. Eräänä iltana hän kertoi ryhtyvänsä isona etsimään hirviöitä. Sienimetsästä. Kummisedän kanssa. Samoin hän isona lähtee viidakkoon silittämään norsuja ja katsomaan tiikeriöitä. Eli tiikereitä mut se oli hauskasti taivutettu. Hämis puhuu paljon siitä, mitä hän tekee isona ja miksi hän haluaa tulla isona. Hän haluaa olla mm. dinosaurus, koira ja pääkallo. Tänään taisi juttu lentää siitä, että hän aikoo tulla merirosvoksi ja lähteä laivalla seilaamaan.

Hämiksellä on myös mielikuvitusystävä, Peppi. Peppi on välillä meillä yötä ja tulee mukaan kerhoihin ja ulos. Erään kerran leikkivät Pepin kanssa piilosta. Oli vähän outoa seurata vierestä. Hämiksellä on tosi hyvä mielikuvitus ja jutut sen mukaisia. Poika on jollain tapaa taiteilijatyyppiä ja niin kiinnostunut musiikista, että eiköhän siitä ainakin harrastus tule.

1 kommentti: